Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Fummelpodden

Actual Play!

17 september, 2018 | Nyheter

Vi har fått lite förfrågningar från lyssnare som är nyfikna på hur vi faktiskt spelar i praktiken. Egentligen är vi ju en samtalspodcast, men nu doppar vi alltså tårna i actual play.

Spelet blir Blades in the Dark. Det kaotiska lönnmördargänget The Diplomats försöker slå sig fram i den hemsökta industristaden Doskvols undre värld. Tonen blir lite halvseriös, med fokus på spelandet men inte helt gravallvarligt – som vi spelar i vanliga fall, helt enkelt.

I dagsläget finns ett avsnitt uppe, plus ett introduktionsavsnitt. Nya avsnitt kommer att släppas varje vecka.

Info om rollpersoner och dylikt finns här: https://www.fummelpodden.se/diplomats/

Om

Två-tre nördar snackar spontant och subjektivt kring någon form av rollspelsrelaterat ämne. Ibland spelar vi även rollspel i actual play-format.

Nya avsnitt släpps var fjärde måndag.

Senaste avsnittet

Prenumerera

iTunes

Android

RSS

Spotify

Kategorier

Fummelpanelen

David Forzelius
Den av oss som är mest öppen för nya och alternativa system. Egentligen genomsnäll, fast han tenderar att rollspela en smula destruktivt.

Edvard Jonsson
Panelens mest erfarna SL, som gärna konstruerar fisktankar och förvarar dem i sitt huvud. Spelar oftast småkufiska karaktärer med udda hobbys.

Lucas Falk
Gruppens flitigaste hemmasnickrare. Gillar cinematik och immersion, skyr brädspelsmekanik och ologik. Spelar på något sätt oundvikligen ledaren.

Samarbeten

Studiefrämjandet

Kontakt

E-post: info(at)fummelpodden(dot)se
Facebook: Fummelpodden
Instagram: Fummelpodden