Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Fummelpodden

Trusty

15 september, 2018 | Diplomats

Namn: Hechoc the Trusted
Spelare: Edvard
Playbook: Leech

En smal och senig tycherosier, tillsynes någonstans i fyrtioårsåldern. Hyn är gulblek och det stripiga, svarta håret bärs i en kort hästsvans. I klädväg bär han snävt åtsittande kostymbyxor, en frekvent blodsfläckad vit skjorta och en halvlång rock med många fickor. Han är emotionellt obekväm och hans interaktioner är överlagda, snarare än naturliga.

Trusty började sin bana som alkemistlärling, för att sedan fuska och mörda sig fram till en position som hovmystiker. Efter att hans misslyckande ledde till regentens fall tvingades Trusty att fly undan såväl de segrande fienderna som resterna av sitt eget hus.

Sin fritid fördriver han i ett avskilt hörn i hembasen, där han utför makabra experiment. Det krävs viss desperation för att våga vända sig till honom med sina skador. Hans slutgiltiga mål är att lura döden och göra sig själv odödlig.

Om

Två-tre nördar snackar spontant och subjektivt kring någon form av rollspelsrelaterat ämne. Ibland spelar vi även rollspel i actual play-format.

Nya avsnitt släpps vanligtvis varannan måndag, jämna veckor.

Senaste avsnittet

Prenumerera

iTunes

Android

RSS

Spotify

Kategorier

Fummelpanelen

David Forzelius
Den av oss som är mest öppen för nya och alternativa system. Egentligen genomsnäll, fast han tenderar att rollspela en smula destruktivt.

Edvard Jonsson
Panelens mest erfarna SL, som gärna konstruerar fisktankar och förvarar dem i sitt huvud. Spelar oftast småkufiska karaktärer med udda hobbys.

Lucas Falk
Gruppens flitigaste hemmasnickrare. Gillar cinematik och immersion, skyr brädspelsmekanik och ologik. Spelar på något sätt oundvikligen ledaren.

Samarbeten

Studiefrämjandet

Kontakt

E-post: info(at)fummelpodden(dot)se
Facebook: Fummelpodden
Instagram: Fummelpodden