Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Fummelpodden

Trusty

15 september, 2018 | Diplomats

Namn: Hechoc the Trusted
Spelare: Edvard
Playbook: Leech

En smal och senig tycherosier, tillsynes någonstans i fyrtioårsåldern. Hyn är gulblek och det stripiga, svarta håret bärs i en kort hästsvans. I klädväg bär han snävt åtsittande kostymbyxor, en frekvent blodsfläckad vit skjorta och en halvlång rock med många fickor. Han är emotionellt obekväm och hans interaktioner är överlagda, snarare än naturliga.

Trusty började sin bana som alkemistlärling, för att sedan fuska och mörda sig fram till en position som hovmystiker. Efter att hans misslyckande ledde till regentens fall tvingades Trusty att fly undan såväl de segrande fienderna som resterna av sitt eget hus.

Sin fritid fördriver han i ett avskilt hörn i hembasen, där han utför makabra experiment. Det krävs viss desperation för att våga vända sig till honom med sina skador. Hans slutgiltiga mål är att lura döden och göra sig själv odödlig.

Om

En podcast där nördar snackar spontant och subjektivt kring rollspel. Ibland spelar vi även rollspel i actual play-format.

Senaste avsnittet

Prenumerera

iTunes

Android

RSS

Spotify

Kategorier

Samarbeten

Studiefrämjandet

Kontakt

E-post: info(at)fummelpodden(dot)se
Facebook: Fummelpodden
Instagram: Fummelpodden