Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Fummelpodden

The Diplomats

15 september, 2018 | Diplomats

The Diplomats är ett färskt, litet och obetydligt kriminellt gäng i Doskvol. De ägnar sig huvudsakligen åt lönnmord som sänder tydliga meddelanden, men har fått ett rykte om sig att vara brutala och oberäkneliga – inte nödvändigtvis alls särskilt diskreta.

Namnet The Diplomats började användas av gängets uppdragsgivare, ironiskt, för att undvika att prata om mord helt öppet. Ursprunget är att merparten av de grundande medlemmarna har utländskt påbrå, samt att de är allt annat än diplomatiska i sitt tillvägagångssätt.

Om

En podcast där nördar snackar spontant och subjektivt kring rollspel. Ibland spelar vi även rollspel i actual play-format.

Senaste avsnittet

Prenumerera

iTunes

Android

RSS

Spotify

Kategorier

Samarbeten

Studiefrämjandet

Kontakt

E-post: info(at)fummelpodden(dot)se
Facebook: Fummelpodden
Instagram: Fummelpodden