Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Fummelpodden

The Diplomats

15 september, 2018 | Diplomats

The Diplomats är ett färskt, litet och obetydligt kriminellt gäng i Doskvol. De ägnar sig huvudsakligen åt lönnmord som sänder tydliga meddelanden, men har fått ett rykte om sig att vara brutala och oberäkneliga – inte nödvändigtvis alls särskilt diskreta.

Namnet The Diplomats började användas av gängets uppdragsgivare, ironiskt, för att undvika att prata om mord helt öppet. Ursprunget är att merparten av de grundande medlemmarna har utländskt påbrå, samt att de är allt annat än diplomatiska i sitt tillvägagångssätt.

Om

Två-tre nördar snackar spontant och subjektivt kring någon form av rollspelsrelaterat ämne. Ibland spelar vi även rollspel i actual play-format.

Nya avsnitt släpps var fjärde måndag.

Senaste avsnittet

Prenumerera

iTunes

Android

RSS

Spotify

Kategorier

Fummelpanelen

David Forzelius
Den av oss som är mest öppen för nya och alternativa system. Egentligen genomsnäll, fast han tenderar att rollspela en smula destruktivt.

Edvard Jonsson
Panelens mest erfarna SL, som gärna konstruerar fisktankar och förvarar dem i sitt huvud. Spelar oftast småkufiska karaktärer med udda hobbys.

Lucas Falk
Gruppens flitigaste hemmasnickrare. Gillar cinematik och immersion, skyr brädspelsmekanik och ologik. Spelar på något sätt oundvikligen ledaren.

Samarbeten

Studiefrämjandet

Kontakt

E-post: info(at)fummelpodden(dot)se
Facebook: Fummelpodden
Instagram: Fummelpodden