Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Fummelpodden

Smoke

15 september, 2018 | Diplomats

Namn: Azrael Mori
Spelare: Lucas
Playbook: Lurk


En ung tycherosisk man, med blek hy, grått hår och vita irisar. Han har en avslappnad, om än obehaglig uppsyn och är vanligtvis klädd i väst och skjorta med uppkavlade ärmar. Smoke är obekymrad, pragmatisk och kallsinnig, men han är samtidigt mycket lojal mot sina kamarater. När det väl gäller saknar han skrupler, även om han inte slår nedåt i onödan.

I sitt tidigare var han springpojke åt ett adelshus, blev sedermera spion och blev slutligen indragen i lönnmord. Efter att ha blivit utlämnad som syndabock efter ett särskilt uppmärksammat mord tvingades han fly till Doskvol.

För att slappna av ägnar Smoke sig åt meditativ fantomförening – genom att tillfälligt upplåta sin kropp till besättande gastar. Hans mål är att bli stadens mest beundrade, fruktade och omtyckta lönnmördare. Om

Två-tre nördar snackar spontant och subjektivt kring någon form av rollspelsrelaterat ämne. Ibland spelar vi även rollspel i actual play-format.

Nya avsnitt släpps var fjärde måndag.

Senaste avsnittet

Prenumerera

iTunes

Android

RSS

Spotify

Kategorier

Fummelpanelen

David Forzelius
Den av oss som är mest öppen för nya och alternativa system. Egentligen genomsnäll, fast han tenderar att rollspela en smula destruktivt.

Edvard Jonsson
Panelens mest erfarna SL, som gärna konstruerar fisktankar och förvarar dem i sitt huvud. Spelar oftast småkufiska karaktärer med udda hobbys.

Lucas Falk
Gruppens flitigaste hemmasnickrare. Gillar cinematik och immersion, skyr brädspelsmekanik och ologik. Spelar på något sätt oundvikligen ledaren.

Samarbeten

Studiefrämjandet

Kontakt

E-post: info(at)fummelpodden(dot)se
Facebook: Fummelpodden
Instagram: Fummelpodden