Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Fummelpodden

Smoke

15 september, 2018 | Diplomats

Namn: Azrael Mori
Spelare: Lucas
Playbook: Lurk


En ung tycherosisk man, med blek hy, grått hår och vita irisar. Han har en avslappnad, om än obehaglig uppsyn och är vanligtvis klädd i väst och skjorta med uppkavlade ärmar. Smoke är obekymrad, pragmatisk och kallsinnig, men han är samtidigt mycket lojal mot sina kamarater. När det väl gäller saknar han skrupler, även om han inte slår nedåt i onödan.

I sitt tidigare var han springpojke åt ett adelshus, blev sedermera spion och blev slutligen indragen i lönnmord. Efter att ha blivit utlämnad som syndabock efter ett särskilt uppmärksammat mord tvingades han fly till Doskvol.

För att slappna av ägnar Smoke sig åt meditativ fantomförening – genom att tillfälligt upplåta sin kropp till besättande gastar. Hans mål är att bli stadens mest beundrade, fruktade och omtyckta lönnmördare. Om

En podcast där nördar snackar spontant och subjektivt kring rollspel. Ibland spelar vi även rollspel i actual play-format.

Senaste avsnittet

Prenumerera

iTunes

Android

RSS

Spotify

Kategorier

Samarbeten

Studiefrämjandet

Kontakt

E-post: info(at)fummelpodden(dot)se
Facebook: Fummelpodden
Instagram: Fummelpodden