Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Fummelpodden

Grime

15 september, 2018 | Diplomats

Namn: Tachondreus Ast
Spelare: Rickard
Playbook: Hound


En tycherosisk man med ovårdat utseende, gråtonad läderaktig hy, hajtänder och gälar. Även hans klädsel och uppträdande är sjabbiga. Grime är målmotiverad och drar sig inte för våld, men har ett ihärdigt samvete som hindrar honom från att skada oskyldiga.

Tidigare var han skarpskytt inom den tycherosiska militären. Han bevittnade många hemskheter och bestämde sig i slutändan för att desertera och fly landet.

Grime plågas fortfarande av vad han bidrog till i armén och lättar sitt samvete genom att skicka pengar till barnhem i regioner där kriget härjade.

Om

Två-tre nördar snackar spontant och subjektivt kring någon form av rollspelsrelaterat ämne. Ibland spelar vi även rollspel i actual play-format.

Nya avsnitt släpps var fjärde måndag.

Senaste avsnittet

Prenumerera

iTunes

Android

RSS

Spotify

Kategorier

Fummelpanelen

David Forzelius
Den av oss som är mest öppen för nya och alternativa system. Egentligen genomsnäll, fast han tenderar att rollspela en smula destruktivt.

Edvard Jonsson
Panelens mest erfarna SL, som gärna konstruerar fisktankar och förvarar dem i sitt huvud. Spelar oftast småkufiska karaktärer med udda hobbys.

Lucas Falk
Gruppens flitigaste hemmasnickrare. Gillar cinematik och immersion, skyr brädspelsmekanik och ologik. Spelar på något sätt oundvikligen ledaren.

Samarbeten

Studiefrämjandet

Kontakt

E-post: info(at)fummelpodden(dot)se
Facebook: Fummelpodden
Instagram: Fummelpodden