Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Fummelpodden

Badge

15 september, 2018 | Diplomats

Namn: Aldo ”Big Bad Badger” Cooper
Spelare: David
Playbook: Cutter

En grovbyggd akorosier, ordentligt ärrad, med bruten näsa och frekventa blåtiror. Han iklär sig en lång rock och är vanligtvis ordentligt beväpnad, även om hans nävar räcker mer än väl. Till humöret är han barsk, styvnackad och impulsiv, men han besitter samtidigt vissa ledarkvaliteter.

Tidigare i livet arbetade Badge som blårock – inom Doskvols ordningsmakt – där han på många sätt kände sig hemma. Han blev dock oskyldigt angiven för diverse uppmärksammade brott och blev därför utkastad ur styrkan.

För att varva ned vänder sig Badge till slagsmål. Mer specifikt är han ute efter att själv åka på stryk. Hans drivkraft i livet är att visa alla att han inte är någon man trampar på.

Om

Två-tre nördar snackar spontant och subjektivt kring någon form av rollspelsrelaterat ämne. Ibland spelar vi även rollspel i actual play-format.

Nya avsnitt släpps var fjärde måndag.

Senaste avsnittet

Prenumerera

iTunes

Android

RSS

Spotify

Kategorier

Fummelpanelen

David Forzelius
Den av oss som är mest öppen för nya och alternativa system. Egentligen genomsnäll, fast han tenderar att rollspela en smula destruktivt.

Edvard Jonsson
Panelens mest erfarna SL, som gärna konstruerar fisktankar och förvarar dem i sitt huvud. Spelar oftast småkufiska karaktärer med udda hobbys.

Lucas Falk
Gruppens flitigaste hemmasnickrare. Gillar cinematik och immersion, skyr brädspelsmekanik och ologik. Spelar på något sätt oundvikligen ledaren.

Samarbeten

Studiefrämjandet

Kontakt

E-post: info(at)fummelpodden(dot)se
Facebook: Fummelpodden
Instagram: Fummelpodden