Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Fummelpodden

Ambassaden

15 september, 2018 | Diplomats

The Diplomats sammanträder vanligtvis i vinkällaren på tavernan The Curious Crow, i Six Towers. Tavernan var ursprungligen exklusiv, men på senare tid har den blivit alltmer eftersatt och nedgången. Edgar Ross driver tavernan och den har fått sitt namn från en enorm uppstoppad papegoja, som hänger ovanför bardisken.

Gänget själva kallar vinkällaren för Ambassaden, med anspelning på deras namn. Källaren är barskrapad, med tomma vinhyllor, bråte och damm. Den går att nå via en dörr i tavernans kök, men det finns även dubbla källarluckor som leder ut till en gränd bakom byggnaden.

Om

En podcast där nördar snackar spontant och subjektivt kring rollspel. Ibland spelar vi även rollspel i actual play-format.

Senaste avsnittet

Prenumerera

iTunes

Android

RSS

Spotify

Kategorier

Samarbeten

Studiefrämjandet

Kontakt

E-post: info(at)fummelpodden(dot)se
Facebook: Fummelpodden
Instagram: Fummelpodden