Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Fummelpodden

Ambassaden

15 september, 2018 | Diplomats

The Diplomats sammanträder vanligtvis i vinkällaren på tavernan The Curious Crow, i Six Towers. Tavernan var ursprungligen exklusiv, men på senare tid har den blivit alltmer eftersatt och nedgången. Edgar Ross driver tavernan och den har fått sitt namn från en enorm uppstoppad papegoja, som hänger ovanför bardisken.

Gänget själva kallar vinkällaren för Ambassaden, med anspelning på deras namn. Källaren är barskrapad, med tomma vinhyllor, bråte och damm. Den går att nå via en dörr i tavernans kök, men det finns även dubbla källarluckor som leder ut till en gränd bakom byggnaden.

Om

Två-tre nördar snackar spontant och subjektivt kring någon form av rollspelsrelaterat ämne. Ibland spelar vi även rollspel i actual play-format.

Nya avsnitt släpps var fjärde måndag.

Senaste avsnittet

Prenumerera

iTunes

Android

RSS

Spotify

Kategorier

Fummelpanelen

David Forzelius
Den av oss som är mest öppen för nya och alternativa system. Egentligen genomsnäll, fast han tenderar att rollspela en smula destruktivt.

Edvard Jonsson
Panelens mest erfarna SL, som gärna konstruerar fisktankar och förvarar dem i sitt huvud. Spelar oftast småkufiska karaktärer med udda hobbys.

Lucas Falk
Gruppens flitigaste hemmasnickrare. Gillar cinematik och immersion, skyr brädspelsmekanik och ologik. Spelar på något sätt oundvikligen ledaren.

Samarbeten

Studiefrämjandet

Kontakt

E-post: info(at)fummelpodden(dot)se
Facebook: Fummelpodden
Instagram: Fummelpodden