Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Fummelpodden

Fiasco på Eskilstuna Spelkonvent

22 augusti, 2018 | Nyheter

Nu i helgen är det dags för Eskilstuna Spelkonvent! Vi i Fummelpodden är inbjudna att hålla ett livesnack – och det har vi redan tjatat om. Som bonus kommer Lucas att hålla en omgång Fiasco, direkt efter snacket!

Sotvedens Djurpark var en anläggning i världsklass, flitigt besökt av såväl lokalbefolkningen som långväga turister. Dess djur var belåtna, dess besökare lyckliga, dess personal välansedd. Föreståndaren Magnus Löwenberg välkomnade stolt och personligen besökare till parken, likt hans far hade gjort innan honom.

Nu är Magnus Löwenberg död. Samhället tar attraktionen för given. Besökarna blir allt färre. Djurparken förfaller. Djurskötarna blir mer och mer desperat. Konkurrenter försöker lägga beslag på såväl djur som personal. Andra intressenter vill riva djurparken och bygga ett shoppingcentrum istället.

Är Sotvedens dagar räknade? Eller kan en djärv plan återställa parkens till dess forna glans?

Fiasco är ett spelledarlöst samberättande rollspel, som spelas utan förberedelser. Spelet hämtar inspiration från filmer som Fargo, Pulp Fiction, Snatch, Burn After Reading och The Big Lebowski. Ni spelar vanliga människor med stora ambitioner och usel impulskontroll. Troligtvis går allt fullständigt åt skogen och slutar allt i ett magnifikt fiasko.

Start: 21:30, fredagen den 24/8
Speltid: 3–4 timmar
Spelare: 3–5
Anmälan: På plats på Eskilstuna Spelkonvent.

Eskilstuna Spelkonvent: https://www.facebook.com/events/452271611861741/?ref=46

Om

En podcast där nördar snackar spontant och subjektivt kring rollspel. Ibland spelar vi även rollspel i actual play-format.

Senaste avsnittet

Prenumerera

iTunes

Android

RSS

Spotify

Kategorier

Samarbeten

Studiefrämjandet

Kontakt

E-post: info(at)fummelpodden(dot)se
Facebook: Fummelpodden
Instagram: Fummelpodden